Search
Close this search box.

ورود / ثبت‌نام

تونل شتشو و ضدعفونی کامیون – سیستم ترکیبی شتشوی نانو +اتمایزر هیدروکسی پروکساید+اشعه مارواء بنفش

پرورش دهندگان طیور که از حساسیت بالایی در حفاظت محیط تولیدی خود در برابر ویروس ها ، میکروبها و کلیه عوامل بیماری زا برخوردارند هیمشه دغدغه این ایمن نگه داشتن مکان خود در برابر این عوامل را دارند. عوامل بيماري زا از طرق مختلفي قابليت انتقال دارند كه يكي از اين راه ها انتقال مكانيكي توسط وسايل نقليه است.یکی از راه هایی که میتواند باعث ورود باکتری ها ، ویروس ها، میکروب ها و بطوری کلی عوامل بیماری زا به محیط تولیدی باشد ورود خودرو های سواری و یا خود رو های حمل بار است که از بیرون وارد کارخانه می شوند، بنابر این صاحبان مرغداری و کارخانجات خوراک دام و طیور نیازمند سیستمی هستند که بتوانند وسایل نقلیه را قبل از ورود به محیط کار شستشو داده و ضدعفونی کنند.

گروه فنی و علمی جوان دارو در نظر گرفتن تمام نیازها و مشکلات موجود و نیز رضایت  مشتریان عزیز اقدام به طراحی و ایجاد سیستم تونل ضدعفونی در این مجموعه نموده است که به راحتی میتواند آسودگی خیال شما مشتری عزیز را از این بابت تامین نماید.با توجه به موارد مذکور به نظر می رسد به منظور طراحی سیستم پر قدرت و مناسب جهت آلودگی زدایی زیستی از  ترکیبی  شتشو و انتشار بخار هیدوژن پراکسید و تابش اشعه ماوراء بنفش بوده بتواند کلیه قسمت های خورد های سبک و سنگین مثل زیر، کناره ها، سقف و چرخ های خودرو را هنگام عبور و توقف کامیون در تونل را کاملا ضدعفونی نماید.

به منظور ایجاد این سیستم پرقدرت گروه فنی فنی و علمی شرکت جوان دارد اقدام به طراحی تونل ضدعفونی با ترکیب سه بخش اصلی شتشوی نانو، بخار هیدروژن پراکسید (V.H.P) و اشعه ماراء بنفش نموده که در ذیل به مشخصات فنی آنها اشاره خواهد شد.

  بخش اول : شستشوی کامیون ها با استفاده از مواد نانو

 بخش اول مشتمل بر سیستم شتشوی خودرو یا همان کارواش با استفاده از مواد نانو است.

بخش دوم : تونل آلودگی زدایی با استفاده از بخار هیدروژن پراکسید 3درصد (آب اکسیژنه)

بخش دوم طراجی سیستم شامل 4 ماژول تولید بخار سرد از مایع هیدروژن پراکسید 3 درصد با ظرفیت هر کدام 10 لیتر بر ساعت و مجموعا 40 لیتر درساعت بخار سرد آب اکسیژنه 3 درصد را در فضای تونل وارد می نماید . پدیده بخار سرد یکی از جذاب ترین مطالب موجود در دنیای علم برق است. برای تولید بخار سرد بر خلاف بخار گرم نیازی نیست، تا آب یا مایع مدنظر افزایش دما یابد و به دمای جوش برسد، بلکه در هر دمایی تولید بخار سرد میسر است. در ساختار این ماژول ها از یک قرص پیزو الکتریک استفاده شده است. همانطور که می دانید، قرص پیزوالکتریک در واقع نوعی کریستال است که در اثر فشار مکانیکی، ولتاژ الکتریکی تولید می کند و همچنین در اثر انرژی الکتریکی(فشار برقی)، حرکت مکانیکی ایجاد می کند. این نوع کریستال ها کاربرد عمده ای در مدارات الکترونیکی دارند (خصوصا مدار نوسان سازها). لازم به ذکر است که در ماژول تولید بخار سرد، با اعمال ولتاژ به قرص پیزوالکتریک، قرص وادار به نوسان شده و موجب تحرک بیش از اندازه مولکول های آب شده تا موجب بخاری از نوع سرد شود.

بخش سوم: تونل تابش  اشعه ماوراء بنفش (UV)

اشعه ماوراء بنفش سه دسته تقسیم می شود:

ماوراء بنفش A : این اشعه بین طول موجهای 320 تا 400 نانومتر ( 0.39 و 0.315 میکرومتر ) قرار دار. نسبت این اشعه در نور آفتاب ، قوس الکتریکی و چراغهای الکتریکی معمولی زیاد است.

 ماوراء بنفش B : این اشعه بین طول موجهای 280 تا 320 نانومتر (0.28 تا 0.32 میکرومتر) است). این اشعه در نور چراغ بخار جیوه و قوسهای الکتریکی با الکترودهای فلزی وجود دارد، تاثیر آنها در پوست شدید است.

ماوراء بنفش C : این اشعه شامل طول موجهای کوتاهتر از 280 نانومتر (0.28 میکرومتر) است و فقط در قوس الکتریکی جیوه وجود دارد.

هر چه طول موج کوتاهتر باشد یا به عبارتی عدد کوچکتر باشد ، قدرت اشعه بیشتر است. با این حساب UV-C از همه قویتر و سپس UV-B و آخر هم UV-A است. مثلا اگر برای مدتی در مقابل UV-C قرار بگیرید پوست شما از بین میرود

طیف نور قابل رویت برای ما انسانهای از 400 تا 700 نانومتر است.

با توجه به سوابق پژوهشی و اجرایی مطلوب در زمینه آلودگی زدایی اشعه ماواء بنفش در تونل بخار هیدروژه پراکسید علاوه بر ماژول های آب اکسیژنه  تعداد 9 لامپ UV 30 واتی به طول 55 سانتی متر در سه وجه تونل (سقف ، دیواره شمالی، دیواره جنوبی) نصب گردید.

روش کار تونل :

کامیون ها پس از شتشو وارد تونل می شوند و همزمان با شروع به کار ماژول های تولید بخار آب اکسیژنه 3 درصد لامپ های UV نیز روشن خواهند شد. اشعه ماواء بنفش علاوه بر ضدعفونی محیط و سطوح نسبت به یونیزاسیون هیدروژن پراکسید (ایجاد حالت پلاسما) موجب افزایش قدرت آلودگی زدایی آب اکسیژنه می گردد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *